Nyheder21. september 2007

MADONNA: SE MIN DILDO

Sangeren lægger ikke skjul på sit aktive sexliv. I sidste uge blev hun set med sin nye ven – en lilla påspændningsdildo
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/dildomedmadonna-jpg.jpg

For et år siden kom det frem, at Madonna kræver, at hun og gemalen, Guy Richie, skal have sex mindst tre gange om ugen, for at holde ægteskabet i live.

Det holder parrets sig vidst stadig til. De blev spottet i sidste uge efter en hed nat på Claridge Hotel i London, men turtelduerne var dog ikke alene. De var nemlig i behageligt selskab med en stor, lilla påspændingsdildo, som Madonna stolt bar rundt på i en gennemsigtig plastikpose.

Det må have været en yderst heftig nat, siden parret valgte at tage på hotel for at lære den lille fyr bedre at kende. De bor nemlig permanent i London.

At dømme efter sangerens smil, havde det været en yderst spændende nat. Guy Richie derimod så knap så begejstret ud ved synet af fotograferne, der ventede foran hotellet.

Begejstret er derimod producenten bag deres lilla ven, der går under navnet "Purpel Penetrator". De har nemlig allerede set deres snit til at bruge megastjernen til deres markedsføring af påspændningsdildoen, der kan erhverves for ca. 300 kroner.

Sponsoreret indhold