Nyheder8. juli 2008

Madonna: Ny skandale-bog

Sangerens bror skriver en afslørende bog om sin søster - frække detaljer er sluppet ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/madonna-bror-2-jpg.jpg

Familiebåndene mellem Madonna og hendes bror Christopher Ciccone er åbenbart ikke stærkere end, han er klar til at stikke hende i ryggen. Han har skrevet en bog, der afslører alle de intimie og meget private detaljer omkring sin søster.

Bogen hedder "Livet med min søster Madonna", og er endnu ikke udkommet, men nogle af skandalerne har han løftet noget af sløret for. Madonna er selvfølgelig rasende over hans forræderi, men kan intet gøre for at stoppe udgivelsen.

- Det er en bog, der afslører det hele. Christopher var til stede under alle de vigtige begivenheder i Madonnas liv. Der er ingen, der bedre kan fortælle den sande historie om hende, fortæller en kilde.

Broderen kan blandt andet fortælle om hendes massive stofmisbrug, og hendes frygtelige hjemve efter New York. Desværre kan hun ikke overtale sin mand til at flytte over Atlanten.

Med hensyn til romancer afslører broderen, at Madonna har flirtet heftigt med Gwyneth Paltrow ved en nytårsfest hos modemogulen Donatella Versace. Mens de to kvinder dansede på bordene kl. 4 om morgenen, gramsede Madonna på Gwyneth og gav hende et ordenligt tungekys.

Sponsoreret indhold