Nyheder16. august 2008

Madonna: Midtvejskrise

Rygter om skilsmisse og utroskab tærer på sangerinden, der fylder 50 år i dag
Af af
Tv. Madonna for nogle uger siden chokerede verden med sit margre og blege ansigt. Th. bare få uger før lignede fødselsdagsbarnet den strålende stjerne, hun er
Tv. Madonna for nogle uger siden chokerede verden med sit margre og blege ansigt. Th. bare få uger før lignede fødselsdagsbarnet den strålende stjerne, hun er
 Foto: All Over

Normalt er Madonna en kvinde, der kan klare lidt af hvert. Hun kan tåle mosten, næsten uanset hvad der sker eller siges om hende og altid med et rapt svar til genmæle.

Men på det seneste har hun ikke været i kampform. På lørdag fylder popikonet 50 år, og noget kunne tyde på, at hun er ramt af en midtvejskrise. Hun har ikke virket glad i lang tid og ser tynd og indfalden ud.

Madonna har altid været i god form, så mon ikke det blot er en kort periode, hun skal igennem.

Men at der er krise, er et faktum, for det bekræftes af folk omkring hende, at hun har det elendigt. Hun har svært ved at håndtere problemerne på hjemmefronten, og det har skabt mange rygter - ikke mindst, at hun skal skilles fra sin mand gennem syv år, Guy Ritchie, som fylder 40 år i næste måned. Samtidig svirrer rygter om, at hun har haft en hed affære med den amerikanske baseballstjerne Alex Rodrigues, og at deres eskapader endda er blevet videofilmet.

Klinker skårene

Madonnas problemer er også gået ud over folk omkring hende. Lørdag i næste uge begynder hun en længere koncertturné, og under prøverne har hun været ret umulig over for sine omgivelser. Hun har fyret et par dansere, mens andre på turholdet har truet med at sige op, hvis hun ikke finder kammertonen.

Nu vil hun og Guy Ritchie prøve at redde ægteskabet ved ganske enkelt at gifte sig igen. Kilder tæt på Madonna siger, at det netop vil ske i forbindelse med hendes fødselsdag.

Det bliver i så fald et bryllup efter kabbalah-sektens ritual og regler. Madonna er helt opslugt af denne jødiske tro, men det er Guy Ritchie absolut ikke. Dog går han på kompromis og lader hende få sin vilje, hvis det kan redde deres forhold.

Især Guy vil gå langt for at undgå skilsmisse. Han er far til sønnen Rocco på otte, og drengens ve og vel ligger ham stærkt på sinde. Madonnas datter, Lourdes på snart 12, som hun fik med Carlos Leon, er derimod en mors pige, og den adopterede Malawi-dreng, David på to år, er også mest Madonnas afdeling.

Milliardær

Gennem sine mange år som verdens popdronning har Madonna altid været i søgelyset. Hun har aldrig været bange for at gøre ting, som andre ikke turde - både de frække og de kontroversielle som at hænge på et kors på scenen. Og hun har aldrig taget sig af, hvad folk mente om det.

Hendes fanskare er stor, hendes album sælger godt, og koncerterne er udsolgt. Hun ejer boliger i Los
Angeles og New York samt i og uden for London.

Det skønnes, at hun er god for omkring tre milliarder kroner, så hun mangler ikke noget, men rigdom er ikke alt. Den har i hvert fald ikke gjort Madonna glad i den senere tid.

Hendes millioner af fans håber, hun snart smiler igen, så hendes godt tre måneder lange fødselsdagsturné bliver en succes.

Sponsoreret indhold