Madeleine Dupont: Fortryder ikke nøgenbilleder

Madeleine Dupont har styret de danske curling-piger under OL

Madeleine Dupont har styret de danske curling-piger under OL

Foto: All Over

Der er - som altid - ved OL-tid utrolig stor fokus i medierne på de danske curling-spillere. Måske mest af alt, fordi det er det eneste sted, hvor Danmark har en realistisk mulighed for at hente noget olympisk metal.

I år har omtale af specielt curling-pigerne også strakt sig ud over landets grænser. Ikke på grund af de sportslige resultater, men derimod fordi pigerne har optrådt nøgne i en kalender.


Madeleine som de fleste kender hende (Foto: All Over)

Den fokus bryder Team Danmarks direktør, Michael Andersen, sig ikke om.

- Der har været alt for meget eksponering af dem i de sidste måneder op til OL, siger han til Ekstra Bladet.

- Man skal finde en bedre balance. Og så skal man i god tid inden OL lukke helt ned for de ting. Måske er det lidt udansk (…) Men jeg tror, det er vigtigt, at atleterne også lærer at sige fra, mener han.

Den danske kaptajn for curling-pigerne, Madeleine Dupont, der viser sine yndige former i kalenderen, er imidlertid direkte uenig. Hun mener ikke den medie-opmærksomhed, der har været omkring hende og hendes holdkammerater, har haft nogen indflydelse på de sportslige resultater.


Madeleine Dupont som mange gerne vil kende hende

Og hun fortryder i alle tilfælde ikke, at hun smed tøjet i kalenderen Fire On Ice.

- Nej, overhovedet ikke. Det har ikke haft nogen sportslig betydning, siger hun i Ekstra Bladet.

Curling-pigerne spillede her til morgen deres sidste kamp ved OL mod Japan og vandt. Det betyder, at danskerne blev nummer 5 og sluttede lige efter de 4 hold, der skal kæmpe om medaljerne

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close