Nyheder28. maj 2009

Mabel: Den definitive slutning

De fire aldrende herrer har optrådt sammen for sidste gang, men udsender ny plade, der er remixet af René Dif
Mabel og René Dif var samlet i Musikcaféen i København
Mabel og René Dif var samlet i Musikcaféen i København

Mabel er historie. I går blev de 4 aldrende herrer samlet for uigenkaldeligt sidste gang for at markere den forestående release på albummet "Det sidste boom", som udgives i begyndelsen af juni.

I Musikcaféen i Huset Magstræde stillede de fire Mabel-drenge Mike Tramp, Otto Kulmbak, Peter Nielsen og Christian Have op til en allersidste opførelse af "Boom Boom", hvorefter den legendariske stortromme blev pakket væk. Og som en surprise dukkede René Dif også op og spillede sit nye remix af netop "Boom Boom", som udsendes på single samtidig og ligeledes er med på albummet.

Ideen med at udgive "Det sidste boom" opstod sidste forår, da Mabel spillede en genforeningskoncert i Stenløse Bio til fordel for de danske musikskoler.

Billetterne til Mabels koncert i Stenløse Bio blev revet væk, og bandet blev flere gange opfordret til at genudgive en række af sine største hits på cd - og det bliver nu en realitet.

Mabels musik har ellers ligget hengemt på støvede vinylplader indtil nu, fordi musikken aldrig er blevet digitaliseret. Det er derfor først med udgivelsen af "Det sidste boom", at Mabels største hits kan købes på cd og downloades fra Internettet.

Sponsoreret indhold