Nyheder14. november 2011

Lyver Victoria om maven?

Rygterne svirrer, når det omhandler kronprinsessens mave, der er større end den danske prinsesses. Marie skal nemlig føde to måneder tidligere
Svenske kronprinsesse Victoria skal føde i starten af 2012
Svenske kronprinsesse Victoria skal føde i starten af 2012
 Foto: All Over

Der bliver spekuleret godt og grundigt i de svenske hjem, om 34-årige kronprinsesse Victoria nu også skal føde til marts, som kongehuset har udtalt.

At dømme ud fra størrelsen på den majestætiske mave kan babyen nemlig poppe ud allerede til januar, skriver det svenske SE og HØR.

Januar er netop den måned, den danske prinsesse Marie, 35, har meldt sit barns ankomst, og hendes mave strutter betydeligt mindre end Victorias.

Læs også: Svenskerne vil ikke have Isabella

I Danmark er det kutyme, at når hoffet kommer med udmeldinger om royale fødsler, så fortæller de ikke hele sandheden om tidspunktet for fødslen. Måske er det et trick, det svenske kongehus har lånt.

I hvert fald vakte det tvivl om Victorias graviditet, da hun for nyligt valgte at springe fra en rejse til USA sammen med sin mand Daniel, fordi hun var for langt henne. Det er nemlig ganske ufarligt at flyve, hvis man kun er gravid i femte måned.

Bedøm selv størrelsen på maven her.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/140baee849584828ab35b9db730d2a8f.jpg


Til næste år får kronprinsesse Victoria endelig det barn, hun har drømt om (Foto: All Over )

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c7a5305537ec444daf85dc5650d416dc.jpg


I begyndelsen af det ny år kan prinsesse Marie kalde sig mor til to (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold