Nyheder12. januar 2015

Lykke May: Kunne ikke se på mig selv

Modellen fortæller om arbejdet i ny film
Modellen fortæller om arbejdet i ny film
Modellen fortæller om arbejdet i ny film
 Foto: Sif Meincke"Se glad ud". "Se trist ud". "Se håbefuld ud". Den danske model Lykke May har været vant til at vise alle mulige følelser, når hun gang på gang har ladet sig fotografere som model.
Men som skuespiller i Susanne Biers nye film, "En Chance Til", fik hun alligevel sin sag for.

- Jeg har jo ikke gået på teaterskole, men det, der var mit held var, at jeg har været vant til at stå foran et kamera. Det har jeg jo nærmest gjort hele mit liv, så det var ikke så svært for mig, siger Lykke May.

LÆS OGSÅ: Lykke May viser baby frem

- Jeg er også vant til, at der er mange mennesker omkring en, og at man alligevel skal gøre nogle ting, der måske ikke er helt naturlige, forklarer hun.

Udfordringen var derfor mere at skulle leve sig ind i rollen som narkomanen Sanne, der har et lille barn, hun ikke tager ordentligt vare på.

LÆS OGSÅ: Lykke May gifter sig med 61-årig

- Man skal grave dybt nogle gange, men man lever sig jo ind i det. Lige så snart, man sidder i makeuppen, så lægger man sig selv og går ud som et andet menneske, fortæller hun.

Men da Lykke May var færdig med optagelserne, var det omvendt svært for hende at ryste rollen af sig - i hvert fald fysisk.

- Jeg havde jo det der sindssyge hår, og der er alligevel noget af det, der ligesom sidder på en, og som man ikke lige kan ryste af sig, siger modellen.

LÆS OGSÅ: Lykke May viser maven frem

- Det tog lang tid at få farvet mit hår, så det igen lignede mit eget. Jeg kunne ikke sådan rigtig se på mig selv før, det var normalt. Jeg kunne godt være mig selv, men jeg gik for eksempel rundt med hue på i ret lang tid, fortæller Lykke May, der selv er mor til en lille søn.

- Jeg glædede mig enormt meget til at komme hjem til mit eget liv og mit barn, og det hjalp til, at jeg lagde det fra mig, siger hun.

"En Chance Til" har premiere den 15. januar.

Sponsoreret indhold