Nyheder5. oktober 2008

Lykke May: Elsker alt der er sygt

Den Kate Moss-agtige danske model hjælper sin ven Kenneth Bager
Lykke May så lidt udmattet ud ved premieren på vennen Kenneth Bagers teaterstykke
Lykke May så lidt udmattet ud ved premieren på vennen Kenneth Bagers teaterstykke
 Foto: Thomas Laursen

Den danske model Lykke May har aldrig prøvet at lade som om, hun var en pæn pige. Og det er hun bestemt heller ikke i Kenneth Bagers nye teaterstykke, der havde premiere forleden på Bellevue Teatret.

I "Bang, bang - A Space Cabaret" er Lykke May med i et videoklip på en storskærm, hvor hun flirter vulgært og ender med at blive brutalt myrdet af en stofpåvirket John Travolta-lookalike.

Ekstra Bladet spurgte ved premieren på teaterstykket, om Lykke ikke var bange for, om det ville skade hendes ry, at hun blev kædet sammen med en stofpåvirket gangster. Til det svarede den altid friske model:

- Nej, slet ikke. Altså, det er jo ikke noget med mig og stoffer i den scene. Det kan jeg ikke se noget problem i. Jeg har lavet film før, og jeg er god ven med Kenneth Bager, så det er bare fint med mig, at jeg kan hjælpe ham.

Men scenen er jo ret grov. Hvorfor er du overhovedet med?

- Fordi jeg elsker alt, der er sygt, svarede Lykke May, der også i det virkelige liv har set sig selv ende i flere groteske situationer.

For et par år siden blev hun blandt andet hentet af politiet i en lufthavn, fordi hun gik amok i flyet og virkede forvirret og påvirket.

Sponsoreret indhold