Nyheder20. januar 2014

Lykke May: Debuterer som junkie

Den smækre model skal spille grim mor
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/0750d27faf604312bdc09449afd6caa0.jpg
 Foto: AOP
Hun er gudesmuk og har prydet forsiden af både Sports Illustrated og Playboy. Hun er med andre ord en af de aller-hotteste topmodeller i verden.

Og nu kan 31-årige Lykke May så føje endnu en titel til samlingen. Den langbenede og labre topmodel har nemlig fået en rolle i Susanne Biers kommende film 'En chance til'.

Så vild er Lykke May
I filmen må Lykke May dog forberede sig på en lidt anden rolle end "veltrænet og lækker model". Hun skal nemlig spille rollen som Sanne, der har så store problemer med stoffer, at hun ikke kan tage vare på sit eget barn.

Det er ikke mere end et halvt år siden, at Lykke May selv blev mor til sønnen Shooter - og derfor bliver det også ekstra udfordrende at spille en mor, der ikke kan passe på sit barn:

- Det er jo netop det, der er det heftige ved rollen, fordi jeg også selv lige er blevet mor. Som nybagt mor har jeg en masse hormoner og er mere emotionel, end jeg plejer, siger Lykke May til Ekstra Bladet.

Lykke May gifter sig med 61-årig
- Jeg tror også, at min kærlighed til min søn Shooter har givet mig styrke til at kaste mig ud i den her rolle. Jeg ved jo godt, hvor forskelligt mit liv er fra junkie-pigen Sannes liv, siger topmodellen til avisen.

Lykke May kommer til at spille over for store stjerner som Ulrich Thomsen, Nikolaj Lie Kaas og Nikolaj Coster-Waldau. Filmen handler om politibetjentene Andreas og Simon (spillet af Coster-Waldau og Thomsen), der bliver kaldt ud til husspektakel hos junkie-parret Tristan og Sanne (spillet af Lie Kaas og May).

Alt ligner en rutinesag for politibetjentene, indtil Andreas finder parrets forsømte datter liggende nøgen på gulvet. Filmen får premiere i begyndelsen af september.
Sponsoreret indhold