Lykke Mai: Mine søstre er også syge

Rikke Mai fyldte 30 tidligere på sommeren og bog og arbejder i New york

Rikke Mai fyldte 30 tidligere på sommeren og bog og arbejder i New york

Foto: All Over

- Hej, jeg hedder Lykke. Jeg vil gerne testes for ADHD.

Sådan sagde topmodellen Lykke Mai, da hun for seks år siden ringede til sin læge i New York og bad om at få en vurdering af, om hun led af den psykiske sygdom, der bl.a. viser sig ved, at man har svært ved at koncentrere sig og holde fokus.

Læs også: Lægen til Malou Stella: Du er psykisk syg

I et interview med Femina fortæller den vilde model-pige, at flere i hendes familie har fået stillet diagnosen ADHD, nemlig begge hendes små søstre og hendes kusine.

Men selv om sygdommen er arvelig, drømmer den i dag 30-årige Lykke Mai om at få mand og børn.

- Det er ikke sådan, at nu har jeg et handicap, og så vil jeg ikke sætte et barn i verden af frygt for, at de skulle gå hen og få det. Hvis de har det, så har de det. Og det må man finde ud af. Det vigtigste er, at man får det konstateret. Resten tager man derfra, siger hun.

Læs også: Lykke Mai på forsiden af Playboy

Lykke Mai har hele sin tilværelse været vild og har haft ekstremt meget energi. Hendes vildskab blev stillet til frit skue, da hun for et par år siden gik amok i en flyvemaskine, hvor hun fik et raserianfald på en stewart og blev arresteret.

Derfor faldt nogle brikker på plads, da hun fik sin diagnose.

- Jeg ville ønske, at de havde fundet ud af, det var ADHD, noget før. Jeg gik til flere psykologer, mens jeg gik i skole, og jeg ved ikke, hvorfor de aldrig fik mig testet. Det kostede mig en del selvtillid i en meget tidlig alder, siger hun.

LÆS HELE INTERVIEWET - KLIK HER

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close