Nyheder22. august 2011

Lumre Lubarski

TV2’s sexolog sendte porno-sms’er og nøgenbilleder af sig selv til 18-årig pige. Se det hele her

Lumre Lubarski

Under en saftig sms-flirt med en 18-årig kvinde fra Aalborg blev der sendt billeder af TV-sexologen Robert Lubarski, lige som Gud har skabt ham - nøgen og synligt opstemt. Men ligesom de andre peniskendisser hævder kærlighedseksperten, at han skam ikke selv har sendt de frække fotos.

Benovet

- Hold da op! Det har jeg altså ikke sendt til hende, men jeg har et billede, der ligner det ene, så hvor fanden kommer det fra? Det gør mig sgu lidt ked af det, forklarer Lubarski om de sendte nøgenbilleder, som SE og HØR præsenterer ham for.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ce355a7787854027adbbcb28ac4d5a1c.jpg


Her ses en af de lumre sms'er Robert Lubarski sendte til den 18-årige kvinde

Han indrømmer dog, at han har kontakt med den unge nordjyde, og at han har sms'et hende et billede af sit ansigt.

- Jeg blev benovet over, at hun mente, jeg var lækker, forklarer han og fortsætter:

- Det er da dejligt, at nogen synes, man er lækker. Og så synes jeg jo, det er interessant at spørge ind til, hvorfor de mener det.

Stønner i telefonen

Det er da heller ikke første gang, den 41-årige gifte familiefar er genstand for kvindelig opmærksomhed. Efter han er blevet kendt, har kvinderne bestormet den storsmilende sexolog.

- Jeg oplever mange, der ringer til mig og stønner i telefonen, fortæller Lubarski.

Men med den unge nordjyde er tingene gået et skridt videre. Efter hun kontaktede Robert på Facebook, blev det hurtigt til både sms'er og billeder mellem de to.

Vild sexleg

- Jeg syntes, det hele var lidt mærkeligt, forklarer Lubarski, som alligevel gik med på legen.

"... du vil gerne gages (sexleg, hvor munden bliver fyldt med f.eks. en kugle, så man har svært ved at trække vejret, red.), så du næsten kvæles og dine øjne løber i vand? Holdes lidt på næsen så du ikke kan trække vejret et øjeblik! Og så få vejret igen mens slimen løber ud af din mund...", foreslog han i en sms. Fantasierne og flirten udviklede sig dog aldrig til mere.

- Jeg ville ikke mødes. Jeg ville hellere bare kommunikere med hende for at finde ud af, hvad der lå bag. siger Robert.

Ville have affære

- Hun fortalte mig, at hun drømte om en affære med en gift mand. Jeg forklarede hende, at det ikke kunne blive skjult. Desuden er sex for sexens skyld røvsygt. Det er sjovt med de her nye energier, men det handler også om at være i hjertet, lyder det filosofisk fra sexologen, som lever i en form for åbent forhold med sin kone Karina.

- Vi har en aftale imellem os. Hvis der er noget, vi har lyst til - hvis Karina f.eks. er i byen en aften og finder én, hun synes er spændende og bare må være sammen med - så er det fint nok. Det er ikke nemt at håndtere de følelser, der efterfølgende dukker op, men vi er åbne for det og taler om det, forklarer han.

SE HELE GALLERIET MED DE VILDE SMS'ER HERUNDER (ADVARSEL: Stærkt sprogbrug!):

Sponsoreret indhold