Nyheder25. juni 2012

Lukas Graham: Vennen blev skudt

Den unge sangstjerne fortæller om sin benhårde fortid
https://imgix.seoghoer.dk/media/99bc91cc815b49a2976e5302bd556630.jpg
 Foto: All Over

Lukas Graham har på rekordtid kanoneret sig op på den danske stjernehimmel, og spiller koncerter på stribe i ind og udland.

Men livet har ikke altid været nemt for den 23-årige sangstjerne.

Som ung blev han smidt ud af Sankt Annæ Gymnasium efter en hård periode med personlige problemer.

- Jeg blev smidt ud, fordi der skete en masse ting i mit liv, som gjorde, at skolen ikke var særlig vigtig. Jeg vil ikke komme nærmere ind på det, men en fra min familie fik sclerose, og en af mine bekendte blev skudt og døde. Der skete så mange ting, som gjorde, at verden var så lille og skolen så ligegyldig, fortæller han, i et åbenhjertigt interview med Fri.dk.

Læs også:Lukas Graham: Vild penis-update

- Det var omsonst at skulle sidde i skolen og snakke om et digt om angst. Det var sådan lidt: Jeg skal give dig fucking angst altså (...) Jeg skal give dig angst, når der pludselig står 20 indvandrere med pistoler og truer folk inde på Christiania. Jeg skal give dig angst når du står foran Lades Kælder (Nu nedlagt spillested, red.) i København, og der pludselig bliver affyret seks skud. Der skete så mange ting, og næsten alt, jeg skulle lære i skolen, var ting, jeg vidste i forvejen eller selv havde regnet ud, fortæller den bramfri sanger til magasinet.

Graham gjorde dog gymnasiet færdigt som selvstudium, og sluttede med et gennemsnit over middel.

Læs også: Lukas Graham: Jeg blev mobbet

Du kan læse hele det lange interview her.Sponsoreret indhold