Nyheder15. januar 2013

Lukas Graham: Slår L.O.C. på biblioteket

Den bajerglade badboy gi'r flere stjerner tørt på
lukas graham
Den verdenskendte sanger Lukas Graham har nu afsløret kønnet på sit ufødte barn.
 (Foto: All Over Press)

Han er kendt som den jointrygende hitsmed, men Lukas Graham er populær andre steder end på de store scener og Christiania.Mere end 10 millioner gange sidste år downloadede danskerne sange og albums på bibliotekernes digitale musiktjeneste Bibzoom, og den suveræne førsteplads blev Lukas Graham.Lukas Graham: Viser kønsdele på twitter- Lukas Grahams musik er den, der er blevet lyttet til absolut flest gange. På de næste pladser kommer verdensnavne som Adele og Bruce Springsteen, men listen i det hele taget tegner et fint billede af, at danskerne har en bred musiksmag, fortæller Niels Mark, der er hovedmusikredaktør hos Bibzoom.Dermed henviser Graham bl.a. en anden badboy, nygifte L.O.C., til en 14. plads.

Der er bl.a. hits som "Ordinary Things" og "Drunk in the Morning," der står øverst på danskernes downloads i biblioteksdatabasen, og hr. Graham har dermed overhalet både d'damer Medina og Tina Dickow, samt verdensstjerner som Coldplay og Madonna.

Lukas Graham: Jeg blev mobbetHer er listen over de mest downloadede artister på biblioteksdatabasen Bibzoom:1.Lukas Graham2.Adele3.Bruce Springsteen4.Medina5.Pink Floyd6.Tina Dickow7.Coldplay8.Leonard Cohan9.Madonna10.Elvis PresleyLige uden for top 10 finder man danske navne som: 11. Outlandish14. L.O.C.15. Nephew16. TV-2

Sponsoreret indhold