Nyheder12. december 2015

VIDEO: Lukas Graham optræder for millioner af amerikanere

Lukas Graham optrådte torsdag aften i det amerikanske talkshow Conan O'Brien
https://imgix.seoghoer.dk/media/2c456c6acd9e47e4b1df84a9e009d29a.jpg
 All Over Press

De har optrådt foran tusindvis af mennesker, når de har spillet den ene udsolgte koncert efter den anden herhjemme.

Det danske hitband Lukas Graham er hjemmevante på en scene, men torsdag aften var det en noget anderledes optræden for bandet.

Her optrådte Lukas Graham med deres hitsingle "7 Years" i det amerikanske talkshow "Conan", hvor den rødhårede komiker Conan O'Brien er vært, og forsangeren Lukas Graham Forchhammer og bandmedlemmerne blev mødt af en stort bifald, da sangen var færdig.

Den danske optræden har også vakt opmærksomhed på de sociale medier.

- Cole og jeg så ham live i Conan O'Brien i aften og han gav mig gåsehud. Slog Lukas Graham op, og jeg blev nødt til at se hans video (Seven Years red.) to gange, skriver en amerikansk pige og tagger Lukas Graham på sin Facebook-profil.

Indtil videre er det primært danskerne, der er røget til tasterne for at vise deres støtte til gruppen, der slog igennem med hittet "Ordinary Things".

- I en tid hvor man ikke altid er lige stolt over at være dansk, er det lækkert at opleve, skriver en dansk bruger på Twitter.

- Sidder her med tårer i øjnene, haha - hold kæft hvor er det stort, skriver en anden bruger til en kommentar om den danske optræden.

Tidligere på måneden løb bandet også med hele fire statuetter, da Gaffa Prisen blev afholdt, og ved Danish Music Awards vandt de prisen for årets udgivelse, årets danske popudgivelse og publikumsprisen.

- Man er lidt mere tryg, når man ved, at baglandet støtter en og tror på en. Det betyder, at når vi skal spille det talkshow, ved vi, at vi har noget at byde på, har trommeslager Mark Falgren tidligere sagt til Ritzau Fokus.

Du kan se Lukas Grahams optræden i det amerikanske tv-show lige her:

Sponsoreret indhold