Nyheder21. juni 2017

Skønt galleri: Lukas Graham holdt sit løfte

Lukas Graham lovede allerede på sidste års Sølund Musik-Festival, at de ville gentage deres visit i 2017. Og det løfte holdt gruppen. Se alle de skønne billeder fra festen her

Stjernerne på Sølund Musik-Festival

Lukas Graham har masser af succes i Danmark og resten af verden, men musikgruppen har ikke fået så mange stjernenykker, at de glemmer, hvad de lover deres fans.

Da Lukas Graham i 2016 gæstede Sølund Musik-Festival, sagde forsangeren, at de ville vende tilbage året efter. Og som sagt, så gjort.

I den forgangne uge stod "7 Years"-hitmagerne igen på scenen og gav koncert for 20.000 glade mennesker.

- Sølund Musik-Festival er verdens største musikfestival for mennesker med udviklingshæmning samt deres ledsagere. Ca. 20.000 mennesker sætter årligt hinanden stævne til 72 timers musik, fest og kærlighed i Landsbyen Sølund, Skanderborg, lyder beskrivelsen af eventet.

Lukas og resten af bandet var i højt humør i de timer koncerten varede, og flere gange kunne hr. Forchhammer ikke dy sig for at skåle med og tage fotos af sit glade publikum.

- Skål til alle, der har noget i hænderne. Skååål! lød det fra forsangeren Lukas Forchhammer, 28, som også forevigede dagen.

Læs hele reportagen fra Sølund i ugens SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold