Nyheder3. oktober 2017

Lukas Forchhammers nedtur: Jeg følte mig uretfærdigt behandlet

Forsangeren i Fristadsbandet Lukas Graham fortæller, at han blev fyldt med en utrolig vrede, ondskab og tomhed, da han ikke modtog nogen Grammy Award sidste år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5588157i.jpg
 Foto: All Over

I december sidste år fik Fristadsbandet Lukas Graham en ekstra julegave: Bandet med Lukas Forchhammer i spidsen fik således at vide, at de var nomineret til ikke bare én, men hele tre Grammyer.

Desværre måtte bandet to måneder senere forlade prisfesten i Staples Centeret i Los Angeles uden en eneste statuette under armen.

Og det fik en masse negative følelser frem hos frontmanden Lukas. Det fortæller han ifølge DR i 'Det vi frygter', der er et nyt radioprogram på P1.

- Så snart ceremonien er ovre, sænker en utrolig vrede, ondskab og tomhed sig over mig, og jeg lader det gå ud over en af de vigtigste personer for mig i USA - min amerikanske presseagent, siger han i radioprogrammet og fortsætter:

- Jeg har skammet mig over det. Skammet mig over at sidde ved verdens største prisuddeling og ikke kunne nyde det, fordi vi ikke vandt, siger Lukas Forchhammer til DR.

- Det startede en kædereaktion i mig og en masse tanker om, hvornår det egentlig er, man skal nyde sin succes. Men lige der, var jeg bare vred, sur og bitter og det skaber simpelthen den her store konflikt inde i mig. Jeg havde lyst til at ødelægge hele lortet, indrømmer sangeren i programmet, tilføjer han i det nye radioprogram.

Lukas Graham var nomineret i kategorierne årets bedste udgivelse, årets sang og årets bedste pop/popgruppe-optræden. Forsangeren har tidligere afsløret, at han fik overbragt den glædelige nyhed, mens han stod og skiftede blev på sin lille datter i tourbussen i USA.

- Vi vil helst vinde sangskriver-kategorien ”Song of the Year”. At teksten bliver anerkendt af andre sangskrivere og musikere, er ret cool. Men vi er underdogs. Jeg tør slet ikke drømme om at vinde, fortalte Lukas Forchhammer forud for prisfesten.

Og det blev altså ikke til en Grammysejr for Lukas Graham i denne omgang.

Du kan se billeder af bandet og forsangeren i det store galleri herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold