Nyheder29. maj 2017

Love Actually: Se hvordan det går med kærligheden efter 14 år

Har du ofte tænkt på om kærligheden holdt mellem David og hans assistent Natalie. Det kan du få svaret på her.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/love_actually.jpg
 All Over

Hvert år til jul sætter et utal af danskere sig til rette i sofaen for at se den engelske kærlighedsfilm "Love actually". Det hele ender lykkeligt og kærligheden sejrer. Mon ikke en enkelt seer eller to har tænkt, om lykken fortsætter eller om den kun kom i et ganske kort glimt.

Og selvom det kunne være nærliggende at følge op på sådan en succes og besvare det spørgsmål, så har instruktøren Richard Curtis aldrig følt sig fristet til at lave en to'er.

Og så alligevel for nu er der lavet en 16 minutter lang opfølgning på de mange kærlighedshistorier i en kortfilm.

- Jeg forsøgte at finde frem til de scener, som man huske bedst fra hver historie, fortæller Richard Curtis til New York Times.

Dermed gik han i tænkeboks, inden arbejdsprocessen gik i gang, så seerne kunne få løftet sløret for, hvordan det gik med kærlighedslivet efter 14 år. Alle skuespillerne var med på den geniale ide, og du kan nu se, hvordan om kærligheden holdt for blandt andet Hugh Grant i rollen som premierminister David og hans skønne assistent Natalie.

Du kan se filmen her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Filmen er lavet under temaet "Red Nose day". Det er en dag, hvor englændere køber røde næser for at skabe glæde, mens pengene går til syge børn på landets hospitaler. Og instruktøreren er glad for resultatet, men det har ikke fået ham med på ideen om en to'er i fuld længde.

- Nej, men jeg elskede at få muligheden for at give seerne et lille glimt. Jeg håber, der er mange flere film, der bliver lavet med en 15 minutter lang efterfølger, siger Richard Curtis.

Du kan se et billedgalleri med skuespillerne her:

Love Actually-stjernerne i dag - december 2016

Sponsoreret indhold