Nyheder23. januar 2013

Louise Wolff: Viser hun barm igen i år?

Til grand prix hopper TV-værten i en kjole skabt af manden bag hendes nedringede sex-sag
Louise under sidste års grand prix, hvor det store samtaleemne var hendes frække kjole.
Louise under sidste års grand prix, hvor det store samtaleemne var hendes frække kjole.
 Foto: All OverSidste år stjal TV-skønheden Louise Wolff al opmærksomheden under Dansk Melodi Grand Prix. Eller rettere, hendes påklædning stjal den.

Louise var nemlig klædt i, hvad der blev kaldt den mest nedringede kjole i grand prixets historie. Det kom bag på den populære TV-vært, der dog selv havde bemærket hvor nedringet, kjolen var, da hun prøvede kreationen hos kendisdesigneren Jesper Høvring.

Fræk trekant
- Men den var så smuk og skræddersyet til mig, så alt sad som det skulle. Jeg var ikke nervøs over at have den på. Jeg glemte, at jeg selv havde studset over, hvor nedringet den var. Det var først efter showet, det gik op for mig, at det var noget alle havde snakket om, siger Louise Wolff til Alive.dk.

I år er hun klar til at indtage værtsrollen igen. Denne gang i selskab med Lise Rønne og Sofie Lassen-Kahlke.

DR-chok: Louise Wolff forlader skærmen

Louise Wolff har endnu ikke set den færdige kjole, hun skal have på til årets show. Jesper Høvring er stadig manden bag, og derfor er den populære tv-vært ikke bekymret.

- Jeg tror, Jesper Høvring tænker meget over at tage den i en anden retning, så folk ikke tænker, at den bare er en kopi af den fra sidste år. Jeg stoler meget på Jesper, og jeg ved, han ikke vil sende mig på scenen i noget, der ikke ser godt ud, siger hun.

Louise Wolff: Kæreste med Sverre

Selv med blind tiltro til designeren indrømmer den blonde 'Aftenshowet'-vært, at det er svært ikke at vide, hvilken kjole kun skal have på foran tusindvis af tilskuere og millioner af TV-seere nu på lørdag i Boxen i Herning.

- Jeg vil da gerne vide, om den bliver kort, lang, med blonder ud over det hele eller disko. Men den bliver først syet færdig lige op til showet, siger Louise Wolff.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/390af572aec74662aea1b7f573376399.jpg


Uha, hun så godt ud sidste år ... (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold