Nyheder 3. februar 2017

Louise Wolff: Ville ønske, jeg havde fået børn før

Go' Morgen Danmark-profilen Louise Wolff er overrasket over, hvor fedt det er at være mor til lille Billie
Foto: All Over Press)

I november blev Louise Wolff i en alder af 38 år mor for første gang til en lille pige, der skal hedde Billie.

Ifølge den prisvindende tv-værtinde var hendes liv så dejligt, inden hun fik børn, at hun var lidt lang tid om at komme i gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og desuden var flere af hendes veninder så udkørte og trætte, efter de var blevet mødre, at de ikke ligefrem var "verdens bedste reklame" for moderskabet.

Det fortalte den nybagte mor til Ritzau Fokus, da hun dukkede op til designeren Jesper Høvrings show torsdag under modeugen.

- Det giver ikke mening at fortryde noget, for det er jo Billie, det skal være, men hvis jeg havde turde tænke på alt det gode, i stedet for at det var hårdt, så tror jeg da, jeg havde fået fingeren ud for mange år siden, sagde Louise Wolff åbenhjertigt.

I øjeblikket nyder Go' Morgen Danmark-værtinden at trisse rundt med lille Billie derhjemme. Hun planlægger først at vende tilbage til skærmen en gang til efteråret.

- Hun har det så godt. Det er så hyggeligt. Det er helt nyt for mig at have pænt tøj på og ikke være gylpet til. Jeg prøver at gøre lidt ud af det, men når man ammer, og der hele tiden vælter gylp rundt, tager man jo ikke sit stiveste puds på derhjemme, sagde den celebre mor.

Om lille Billie bliver storesøster en gang i fremtiden, ved Louise Wolff og kæresten, lysdesigner Jonas Bøgh, endnu ikke.

- Hvis vi kan få en, der er lige så god og mild, som hun er, så kan jeg tage otte mere. Men det kan man ikke være sikker på, så spørg mig om et år. Lige nu er vi i en boble, hvor alt kan lade sig gøre, sagde hun.

Sponsoreret indhold