Nyheder24. juni 2009

Louise Wolff: Fræk teltferie

”Aftenshowet”s vært mindes sine teenage-somre på Bornholm
Hvem der bare fik lov til at dele telt med hende her
Hvem der bare fik lov til at dele telt med hende her
 Foto: All Over

For Louise Wolff-Sørensen, vært på DR's "Aftenshowet", står somrene i teltet på Bornholm helt klare i erindringen. Det blev ikke til meget nattesøvn - til gengæld var der masser af kærlighed i luften.

- Hver sommer fra jeg var omkring 12 til jeg blev 17, var vi fire fætre og kusiner, som lå i telt i min families have på Bornholm.
Det var et virkelig gammelt og mølædt telt, som hver sommer blev slået op, og så flyttede vi ind i det i en uges tid med vores lommelygter og soveposer.

Efterhånden som vi blev ældre og ældre, flyttede også alle de små historier om vores første forsøg med kærligheden med ind i teltet.

Jeg er den yngste af os fire, og jeg kan huske, hvordan jeg hvert år lå der i mørket og lyttede til "de stores" historier og var dybt fascineret af den dér spændende nye verden, som åbenbart fandtes derude, men som jeg endnu ikke havde del i.

Hvert år lå jeg også og glædede mig til det år, hvor jeg selv kunne fortælle om et særligt kys. Spøgelseshistorier var selvfølgelig også en del af telt-repertoiret, men det var helt klart kærlighedshistorierne, vi brugte mest tid på., fortæller hun til Femina.

Læs meget mere på www.femina.dk


Sponsoreret indhold