Nyheder5. januar 2016

Louise Dorph indlagt på hospitalet

Louise Dorph, der sidste år bekendtgjorde, at hun skal skilles fra Jes Dorph-Petersen, er blevet indlagt til observation for den farlige sygdom meningitis
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louise_til_web.jpg
 (Foto: Claus Poulsen9

År 2016 kunne nærmest ikke være begyndt værre for boligstylisten Louise Dorph. Hun ligger lige nu i en hospitalseng, hvor lægerne overvåger hende tæt.

Lægerne mistænker nemlig, at Louise Dorph – der sidste år bekendtgjorde, at hun skal skilles fra Jes Dorph-Petersen – er blevet ramt af den frygtede sygdom meningitis.

- Og sådan skulle mit 2016 så starte. Ikke helt så lyst som jeg havde håbet. 1. januar, voldsomme nakkesmerter, der på skadestuen fik diagnosen 'hold i nakken', smerter der forsatte, blev værre og til sidst ulidelige og pludselig endte jeg i en ambulance - nu ligger jeg så på hospitalet, kigger på solstråler, med pencillindrop i armen og er til obs for meningitis, skriver Louise Dorph som kommentar til et billede, hun lagde på sin Instagram-profil tirsdag.

- I går kunne jeg ingenting, ikke se, høre eller holde til de mindste lyde. I dag nyder jeg de klare frostvejr der stråler ind på stue 373... Ak ja, 2016. Det kan kun blive bedre. tak for pencillin, søde sygeplejersker og læger, skriver hun videre.

Meningitis er betændelse i hjernehinden og viser sig ofte ved nakkestivhed og feber. Sygdommen kan opstå meget hurtig og kræver også hurtig behandling, da den ellers kan udvikle sig til at blive livstruende.

Den bakterielle meningitis er specielt farlig, og den kræver omgående behandling med antibiotika direkte i blodårerne. På trods af den bedste behandling er der stadig 5-15 procent, der dør af sygdommen eller får mén.

Sponsoreret indhold