Nyheder15. januar 2021

Lotto-vinder nær kvalt i sin pizza, da hun åbnede sin mail

En glad aalborgenser kunne efter weekenden kalde sig millionær
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3bdaadcb-7123-4b86-847d-2a31567f4a52-w_960.png
 Foto: Danske Spil

En kvinde i 40’erne var tæt på at kløjs i sin pizza, da hun åbnede mailen fra Danske Spil lørdag aften under et besøg hos nogle venner.

I mailen stod hendes gevinst på Millionærgarantien – og her må man sige, at ordningen levede op til sit navn.

Kvinden, som er i 40’erne, var nu pludselig én million dejlige danske kroner rigere.

- Normalt står der 50 kr. så der var da en vis forskel, siger hun med et grin og fortsætter:

- Jeg var jo ved at blive kvalt i den pizza, så jeg måtte lige vise mailen til min mand og spørge, om det kunne passe, eller om der var nogen, der prøvede at snyde os.

Troede, mailen var falsk

Kvindens mand var som hendes selv fuldstændig overbevist om, at beskeden måtte være fake, men da parret tjekkede hendes PLUS-konto gik det op for dem, at der såmænd var hold i de vilde nyheder.

- Men det var jo bare helt umuligt at forstå, at man kan være så heldig, forklarer hun.

Det helt store fejring kunne det dog ikke blive til for kvinden, der gerne ville have været på restaurant og skåle på den nye titel som millionær.

I stedet stod festmiddagen ifølge pressemeddelelsen fra Danske Spil på takeaway og rødvin med familien.

- Vi ville jo helst have været ude at spise, men det kan man jo ikke i øjeblikket på grund af corona. Desværre, lyder det.

Mange nuller

Pengene er allerede gået ind på parrets konto tirsdag, og kvinden fortæller, at hun lige må blinke en ekstra gang, når hun tjekker netbank.

- Det er altså en virkelig underlig fornemmelse. Det er ikke noget, vi lige har prøvet før at se så mange nuller i plus på kontoen, lyder det.

Selvom det kan lyde underligt, så beskriver den nyslåede millionær fra Aalborg det at vinde en milliongevinst midt under en coronapandemi som lidt af en ”flad fornemmelse”.

- Altså jeg ved godt er et luksusproblem, så det er altså ikke fordi, jeg brokker mig. Men vi vil eksempelvis gerne have en ny bil. Og min mand måtte slukøret konstatere, at man ikke engang må komme ud at prøvekøre den, fortæller kvinden, der glæder sig til, at verden åbner igen.

Familien har blandt andet en længere rejse i kikkerten.

Børnene ved intet

Parret har sammen to børn, der slet ikke kender til gevinsten – og som heller ikke kommer til det.

- Vi ønsker ikke, at nogen, udover vores forældre og nogle andre få familiemedlemmer, skal vide noget om det. Så vi holder det egentlig hemmeligt for børnene for deres egen skyld. Vi synes ikke det er fair, at de skal gå rundt og passe på med, hvad de siger. Det betyder dog ikke, at vi ikke vil forkæle dem. Vi gør det bare lidt skjult. Vi vil for eksempel planlægge en længere rejse til USA, når man kan komme ud i verden igen. I det hele taget skal de forkæles med oplevelser i stedet for ting, siger den glade vinder.

Sponsoreret indhold