Nyheder 27. januar 2010

Lotte Reimar: Overboss i national-Parken

Den 41-årige er fremover ansvarlig for, at græsset er grønt, når landsholdet spiller på hjemmebane
Foto: All Over

Lotte Reimar kan så meget mere end at være datter af smølfefar Johnny Reimar.

Faktisk har hun bevæget sig helt til tops i Parken og er fra den 1. februar 2010 administrerende direktør i selskabet bag Danmarks nationalstadion, Parken Venues.

41-årige Lotte Reimar har været ansat i Parken Sport & Entertainment i over 8 år, og hun kommer fra en stilling som underdirektør i Parken Venues, hvor hun i flere år har styret det økonomiske og har haft det afviklingsmæssige ansvar for både Parkens egne arrangementer og udlejningsforretninger.

- Jeg glæder mig til den fortsatte udfordring med at gøre Danmarks nationalstadion endnu mere attraktivt for arrangører og publikum. Gennem årene har medarbejderne bevist, at de tilhører den absolutte elite inden for deres felt, og med den netop afsluttede modernisering er rammerne optimale for såvel fodbold som andre store arrangementer i Parken, siger Lotte Reimar.

- Lotte Reimar er en erfaren og vellidt leder med dyb kommerciel og driftsmæssig indsigt i forretningsområdet. Hun har jo næsten i bogstavelig forstand "jord under neglene" fra sit tidligere virke som direktør for RockShow og 8 års ansættelse i PARKEN, siger koncernchef Dan Hammer.


Lotte Reimar har været en af Flemming "Don Ø" Østergaards nærmeste medarbejdere de seneste 8 år (Foto: Claus Poulsen)


Sponsoreret indhold