Lotte Heise mødte sin kæreste på flyet

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

All Over Press

Af SØNDAG, redigeret af Louise Aarkrog

 

LÆS OGSÅ: Louise Wolff mener ikke at det perfekte parforhold findes

Der er sket noget i Lotte Heises privatliv. Hun har mødt Thor. To dage før dette interview havde de etårsdag, hvilket en stor buket langstilkede røde roser på bordet vidner om.

Lotte og Thor mødte hinanden i et fly på vej hjem fra Israel.

– Der var kun ét ledigt sæde tilbage i flyet, og det var ved siden af mig.

LÆS OGSÅ: Anne-Marie Helger: Skilsmissen gav mig anoreksi

Jeg orkede ikke, at der satte sig en kæmpe, tyk mand eller en hysterisk fan ved siden af mig, så jeg spejdede ned mod indgangen for at se, hvem der kom ind. Og så kom denne her høje, mørke mand, som så skidegodt ud og satte sig ved siden af mig. Ha! Jeg syntes, at han så »israelsk« ud, og på et tidspunkt spurgte jeg ham om noget på engelsk. Han svarede på engelsk, men lidt inde i vores samtale udbrød han på dansk, at han altså godt vidste, hvem jeg var, og så grinede vi. Det var et år siden i lørdags, og vi har det godt sammen, siger hun til SØNDAG.

LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg om sin ægteskabelige krise: Det var to meget væmmelige år!

– Thor har det godt med min mor, og det betyder meget for mig. Vi holdt ikke nytårsaften med hende, fordi jeg var konferencier ved Det Kongelige Teaters nytårskoncert, men dagen efter ville vi tre holde noget sammen. Vi aftalte at bestille mad fra en græsk restaurant, og jeg var lige væk fra mor og Thor et øjeblik. Da jeg kom tilbage, sad de og hviskede og var meget hemmelighedsfulde. Det viste sig, at de havde bestilt pommes frites til min mor, selv om jeg ikke ville ha’ det. De var enige om, at det var okay, fordi det jo var festmiddag. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close