Lotte Friis: For stor til franske mænd

Franske mænd er for små og feminine til Lotte Friis

Franske mænd er for små og feminine til Lotte Friis

Foto: Thomas LaursenDet er ikke nemt at finde den rigtige mand, når kravene er høje og man selv ligeså.

Det er lige nu svømmedronning Lotte Friis' store udfordring.

For selv om den 25-årige havfruen har det fint med at være sig selv, kunne hun godt tænke sig at møde en sød fyr.

- Jeg har ikke mødt så mange mænd i Nice endnu. De er meget lave og lidt mere feminine, end de er her i Danmark. Og det er måske ikke så meget mig, grinede Lotte Friis, da seoghør.dk mødte hende på den røde løber til Danish DeeJay Awards i Ballerup Super Arena.

For tiden bor og træner svømmeren i sydfranske Nice - byen er hun vild med, men der har ikke været det store held med en mulig kysseven.

Lotte Friis: Kysser med cykelhelt

- Jeg har ikke mødt nogen endnu, hvor jeg tænkte, at det lige skulle være det. Og det er på trods af, at alle bliver ved med at sige, at jeg skal få mig en fransk kæreste, så jeg kan lære fransk ordentligt. Det kan jeg jo godt se pointen i, men jeg er nok mere til danske mænd, forklarede frøken Friis.

Lotte er da heller ikke helt ukræsen med valg af mænd - og især et krav er hun ikke så interesseret i at slække på.

- Fyre skal jo helst være i hvert fald på højde med mig, det er noget af det vigtigste. Jeg er jo selv ret høj og muskuløs, og jeg tror i høj grad, at det handler om, at jeg gere vil føle mig feminin. Problemet er jo bare, at udvalget af fyre der er højere end mig er meget lavt, lød det fra den 183 cm høje svømmer.

- Det vigtigste er selvfølgelig, at han er sød og rar og god mod dyr, haha, fnisede Lotte Friis, der på grund af sin højde egentlig havde flirtet om at hoppe i et par flade sko til dj-festen, men som alligevel fik lidt plateau under foden for at føle sig som en rigtig kvinde.

Læs alt om de kendtes vilde aften til Danish DeeJay Awards i denne uges SE og HØR, der er på gaden fra i dag, torsdag!

Lotte Friis: For tyk igen
Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close