Nyheder8. juni 2014

Lone Dybkjær efter datterens død: Hun lever videre et andet sted

Den tidligere statsministerfrue mistede sidste år sin datter Lotte, der døde af sklerose. Nu prøver hun selv at finde en måde at komme videre.
Lobe Dybkjær bearbejder stadig sin datters alt for tidlige død.
Lobe Dybkjær bearbejder stadig sin datters alt for tidlige død.
 Foto: All Over

I den proces giver det hende ro at tænke på, at Lotte lever videre et andet sted. Kort tid inden datterens død fik Lone Dybkjær konstateret brystkræft, og hun fik fjernet det ene bryst. Den behandling, hun efterfølgende fik, betød, at hun med egne ord endte med en total nedtur. På søndag.dk fortæller Lone Dybkjær om sine oplevelser med kræften.

Læs også: POUL NYRUP OG LONE DYBKJÆR: REDDER ÆGTESKABET

- Jeg har talt med en kvinde på min egen alder, som netop har mistet sin mand efter mange års ægteskab, de havde haft guldbryllup, og jeg spurgte hende, om hun tror på, at han sidder et sted og »lever videre«? Og det tror hun. Det er en måde for hende at komme videre på, siger Lone Dybkjær til SØNDAG og fortsætter:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2438f62ac3134077ab9749e74433a5b8.jpg


Lone Dybkjær med sine døtre da de alle tre havde det godt sammen. (Foto: AOP)

Læs også: LONE DYBKJÆR I SORG: HAR MISTET SIN DATTER

- Sådan tænker og tror jeg også: at Lotte nok er der et eller andet sted. Den ro kan tro give én. Og det er ikke, fordi jeg som sådan er troende. Jeg ved ikke engang rigtigt, hvad jeg er. Men at tro på, at Lotte er et sted, gør det en smule nemmere at være til og komme videre og også tvinge mig selv til at være glad i hvert fald indimellem. For alt andet ville Lotte synes var helt forkert. Hun vil mindes med glæde, siger Lone Dybkjær.

Læs også: DERFOR TÆNDER NYRUP PÅ LONE

Og det har da også handlet om at finde en vej videre for Lone Dybkjær og med troen på, at hendes datter er et andet sted, har hun fundet en model, som hun selv kalder det.

- Livet skal gå videre. Jeg har også min yngste datter, Mette, at være der for, og hendes familie, mine to dejlige børnebørn, og min egen mand, siger hun til Søndag.

Sponsoreret indhold