Nyheder 16. august

Lokker testere med rabat: Digitalt rejsekort er på trapperne

En digital udgave af rejsekortet skal testes – men det er kun i en bestemt del af landet, man kommer til at nyde godt af rabatordningen, der følger med testarbejdet
Rejsekort

Snart er det måske slut med at tjekke ind og ud med et plastikkort. 

Foto: Vibeke Toft/Ritzau Scanpix

Hvis du er godt og grundigt træt af at hive dit rejsekort op og ned af tasken eller lommen, når du skal med offentligt transport, så er der godt nyt.

En digital udgave af rejsekortet – i form af en app på telefonen – er nemlig under udvikling, men inden ordningen rulles ud i den bredere befolkning, skal den selvfølgelig gennemtestes.

Og det er nordjyderne, der får fornøjelsen af at teste det digitale rejsekort, skriver TV 2 Nord.  

Nordjyllands Trafikselskab og Rejsekort & Rejseplan A/S leder lige nu efter 2000 kunder, der mod at få rabat på hele 40 procent, skal teste app'en fra midten af august frem til november.  

Så er man mellem 16 og 66 år og bosiddende i det nordjyske, kan man tilmelde sig HER – men man skal skynde sig, da der søges max 2000 personer.

Nordjyllands Trafikselskab og Rejsekort & Rejseplan A/S understreger, at det er vigtigt, at man som testperson svarer på de spørgeskemaer, som løbende bliver sendt ud i løbet af testperioden.

Sponsoreret indhold