Nyheder3. juni 2009

Løkkegaard og Thomsen: De mest sexede

De to EU-kandidater er kåret af organisationen Sex & Samfund
De kan noget med sex, de to EU-kandidater Morten Løkkegaard og Britta Thomsen
De kan noget med sex, de to EU-kandidater Morten Løkkegaard og Britta Thomsen
 Foto: All Over og Polfoto

Mange kvinder synes, ham Morten er et hug. Og der skal nok også være mænd, som synes, at Britta er en steg.

Faktisk er tidligere TV-vært Morten Løkkegaard og den lyshårede Britta Thomsen de mest sexede danske kandidater til europaparlamentsvalget den 7. juni. Det skriver bt.dk på baggrund af, at organisationen Sex & Samfund har kåret dem som sådan. Men kåringen har slet ikke noget med kandidaternes udseende eller hverv at gøre, påstår de.

Sex & Samfund har i stedet testet EP-kandidaternes holdninger til grænseoverskridende seksuelle spørgsmål. Kåringen sker således på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse om europæernes sundhed og rettigheder i forbindelse med seksualitet, graviditet og fødsel, samt hvilken plads seksuel sundhed skal have i EU's hjælp til udviklingslandene.

Sex & Samfunds generalsekretær Bjarne B. Christensen overrakte her til eftermiddag priserne til Venstres Morten Løkkegaard og Socialdemokraternes Britta Thomsen.

- Jeg er utrolig glad for at kunne give denne pris til Britta Thomsen fra Socialdemokraterne. I modsætning til de fleste andre kandidater har vi kunnet følge dit arbejde for seksuel og reproduktiv sundhed i Parlamentet. Prisen er også en anerkendelse af de mange initiativer, du har taget i arbejdet med ligestilling og retten til fri abort, hedder det i Bjarne B. Christensens begrundelse til prismodtageren.

Sponsoreret indhold