Nyheder6. april 2012

L.O.C.: Så fræk er han i sengen

Elskerinden afslører alle detaljer
Af af
Ikke nok med at Liam O'Connor er ganske veludrustet, han er også den perfekte gentleman
Ikke nok med at Liam O'Connor er ganske veludrustet, han er også den perfekte gentleman
 Foto: Niels S. Andersen

Intet forspil, lussinger, fræk snak på gælisk og en yderst veludrustet rapper. Ja, så let kan en nat med lækre Liam O'Connor opsummeres. Det fortæller en af hans tidligere sengekammeratinder i hvert fald.

- Det var mega godt. Liam er virkelig godt udstyret. Utrolig veludrustet, fortalte den blonde skønhed, som ønskede at være anonym af hensyn til sin karriere, men hvis identitet er kendt af SE og HØR.

Hun mødte L.O.C. på en bar for fem-seks år siden og tog med ham hjem. Og allerede fra det første kys var den irske herre ufattelig fræk.

Læs også: L.O.C.: I bilulykke

- Han er meget maskulin og ved, hvordan han skal holde om én, så det føles helt perfekt. Han ved præcis, hvordan man tager føringen uden at tage for meget af den, forklarede Liams sexveninde.

Undervejs begyndte L.O.C. at komplimentere akten og hende. Først understregede han overfor sin erobring, hvor dejlig hun så ud forneden, hvorefter han talte i et sprog hun ikke forstod - højst sandssynligt gælisk.

Læs også: L.O.C.: Skifter navn og flytter til udlandet

Midt under det hede elskov stikker kilden Liam en flad, og også her viser han stor interesse. Det var i hvert fald ikke noget, han ikke brød sig om. Efter sex tilbragte de natten med at snakke og ligge i ske.

SE og HØR ville naturligvis gerne tale med L.O.C. selv for at få et par uddybende ord om hans sexbedrifter. Men ifølge hans pr-manager, Salli Mortensen,ville den beskedne rapper ikke kommentere sine evner i sengen.

Sponsoreret indhold