Nyheder 12. oktober 2012

L.O.C.: Overfaldt betjente

”Voice”-coachen i voldeligt sammenstød med lovens lange arm
Det er meget passende, at L.O.C. hver lørdag sidder ved siden af en boksering i ”Voice” på TV2. Tidligere har han selv uddelt øretæver.
Det er meget passende, at L.O.C. hver lørdag sidder ved siden af en boksering i ”Voice” på TV2. Tidligere har han selv uddelt øretæver.
Foto: TV2En lidt for våd aften endte med en tur bag tremmer for Liam O'Connor.

Til en privatfest hos en ven havde den populære rapper L.O.C. fået hældt rigeligt indenbords, så da han skulle hjem med nogle bekendte gik det galt. Et par af dem kom op at toppes og en fremmed kom til og forsøgte at blande sig.

- I min fuldskab, som rimelig meget havde taget overhånd i den periode, hakkede jeg ham én på hovedet. Han mistede en tand, og et øjeblik efter dukkede ordensmagten op, har rapperen fortalt til magasinet Ud & Se.

L.O.C.: Fed forvandling

L.O.C. blev taget med i detentionen for at sove rusen ud, men her sad næverne igen løst på den beduggede rimsmed, der langede ud efter to betjente.

Sådan husker L.O.C. det dog ikke selv, men ni måneder senere, i efteråret 2003, blev han dømt for slåskampen og overfald på de to betjente.

Det kostede en plet på straffeattesten og 74 timers samfundstjeneste, som blev afsonet i Vor Frelser Kirke på Christianshavn, hvor der skulle fejes og pudses messing.

Christiane Schaumburg-Müller: Sprogspasser

Sponsoreret indhold