L.O.C.: Har været voldelig før

Bag den lækre facade og det chamerende smil gemmer der sig en herre med et iltert temperament, fortæller et af Liams ofre

Bag den lækre facade og det chamerende smil gemmer der sig en herre med et iltert temperament, fortæller et af Liams ofre

Foto: All Over
Lige nu sidder den populære hitmager for retten i Odense, hvor han er tiltalt for vold.

Men det er ikke første gang, den hotte hiphopper er i den situation. I 2003 blev han dømt for vold og endte med at udføre 74 timers samfundstjeneste, som blev afsonet i Vor Frelser Kirke på Christianshavn, hvor der skulle fejes og pudses messing.

L.O.C.: Overfaldt betjente

I 2005 var den så gal igen. Her mødte han den tidligere SE og HØR-journalist Frederik Ohsten, som netop havde skrevet en historie om ham. Og det var Liam bestemt ikke begejstret for.

- Han var meget truende og aggressiv og havde et voldsomt temperament, husker Frederik.

- Jeg tilbød ham, at vi kunne snakke om historien, hvis han havde tilføjelser eller mente, at noget af det, jeg havde skrevet, var fejlagtigt, men at jeg selvfølgelig stod ved det, jeg havde skrevet. Det var han ikke tilfreds med, og så stak han mig en på skrinet, forklarer Frederik.

- Han blev meget meget hurtigt ophidset. Det var omgående. Så snart han fandt ud af, hvem jeg var, blev han omgående meget hidsig. Jeg kan ikke huske den præcise ordlyd, men han sagde noget i retning af: "Fortæl mig, hvorfor jeg ikke skal smadre dig" eller noget i den stil, forklarer journalisten om Liam O'Connor.

Sagen kom aldrig for en dommer, men rapperen blev pålagt at betale en bøde. Han har netop vidnet i den nye sag, hvor han nægter sig skyldig.

Seoghør.dk følger udviklingen ...

L.O.C.: Tiltalt for vold


Den tidligere praktikant, Frederik Ohsten, som fik en på lampen af L.O.C. (Foto: Niels S. Andersen)


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close