Nyheder 19. november 2014

L.O.C. giver gode husråd

Den seje macho-rapper har skjulte talenter inden for kogekunsten
L.O.C. har gode evner i køkkenet
L.O.C. har gode evner i køkkenet
Foto: All Over PressNormalt står han på scenen som hårdkogt rapper og kaster håndtegn, men rapperen L.O.C. hopper også i forklædet rører i æbleskivedejen.

Den hemmelige side af sig selv afslørede han onsdag morgen i radioprogrammet "Go' Morgen P3."

Værterne bad L.O.C. om at læse op fra nogle af sine sms-korrespondancer, og her havde han haft en samtale med sin trommeslager om æbleskiver, hvilket straks fik de nysgerrige værter til at spørge ind til L.O.C.s bagværk.

LÆS OGSÅ: L.O.C.: Jeg fucker alting op

- Var det nogen, du lavede selv eller puttede i ovnen?, spørger radioværten Sara Bro.

- Jeg har selv lavet dem, svarer L.O.C., hvortil der bliver spurgt:

- Har du et æbleskivejern?

- Det har jeg faktisk. Jeg fik sådan et sammen med en bog med alle mulige sindssyge retter i et æbleskivejern, fortæller L.O.C., der røber, at den søde dessert ikke kun var tiltænkt ham:

LÆS OGSÅ: L.O.C.: Nu som tatovør

- Jeg tror faktisk også, at det var til min bedre halvdel, men hun har sådan noget sund november, så jeg fik lov til at spise det hele selv, siger rapperen om sin kone, tv-værten Christiane Schaumburg-Müller.

- Hvad putter du i de æbleskiver der?, vil en af værterne gerne vide, efter L.O.C. roser sin egen madkunst.

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. køber velhaverpalæ

- Det er meget simpelt i virkeligheden. Noget æg, noget mel, mælk og så bruger jeg natron i stedet for gær, siger rapperen, der også putter vanilje i, men ikke æbler.

- Sådan noget gammeldags gider jeg ikke. Jeg skal have det helt straight, lyder det fra L.O.C., der foretrækker at drysse skiverne med flormelis og uden syltetøj.

I interviewet fortæller rapperen desuden, hvorfor han ikke bruger smileyer i sine beskeder og røbede lidt af de eventuelle babyplaner med fru O'Connor.

Sponsoreret indhold