Nyheder29. marts 2015

L.O.C. frygter stadig alkohol

Den 35-årige rapper tør stadig ikke komme for tæt på en flaske sprut - han frygter den angst, der fulgte med det at være alkoholiker
Af af
I løbet af den første måned, efter at Liam O'Connor havde lagt alkoholen fra sig, tabte han sig mellem 15 og 20 kilo. Whisky og cola er nemlig en rigtig fedende kombination - så kiloene raslede af, så snart drinken forsvandt ud af hans liv.
I løbet af den første måned, efter at Liam O'Connor havde lagt alkoholen fra sig, tabte han sig mellem 15 og 20 kilo. Whisky og cola er nemlig en rigtig fedende kombination - så kiloene raslede af, så snart drinken forsvandt ud af hans liv.
 Foto: All Over PressWhisky og cola var i rigtig mange år Liam O'Connors helt store glæde.

Han var alkoholiker, vejede over 100 kilo og levede med voldsomt angst. Men nu kan den hotte rapper altså fejre sit første årti uden promille.

- Her i februar er det 10 år siden, jeg holdt op med at drikke, fortæller L.O.C. stolt i denne måneds Euroman og fortsætter:

- Siden har jeg tre gange fået en cola stukket i hånden, hvor der har vist sig at være rom eller whisky i. Først stikker jeg en finger i halsen, så kaster jeg op, så drikker jeg noget vand, og så tager jeg hjem. Jeg frygter abstinenserne og den angst, som fulgte med, da jeg var aktiv alkoholiker. Men allermest frygter jeg at kunne drikke resten af den her drink, jeg har fået stukket i hånden, og vågne op uden tømmermænd i morgen. Hvad nu, hvis jeg tænker, at det kunne jeg godt gøre noget oftere?, forklarer han ærligt overfor herremagasinet.

Alt at miste
I dag har den 35-årige musiker da også alt at miste, hvis han skulle falde i whiskyflasken. Siden alkoholen tog et exit ud af hans liv, har Liam fået sin smukke kone Christiane Schaumburg- Müller, et lækkert hus, sit yderst succesfulde pladeselskab - og så satte han virkelig gang i karrieren, da han blev danskernes kæledægge og kvindernes charmør som dommer i "Voice - Danmarks største stemme".

LÆS OGSÅ: L.O.C. beholder alt ved skilsmisse

Hr. O'Connor indrømmer gerne, at der er en del udfordringer ved ikke at være på god fod med flasken. Især når han f.eks. har været på roadtrip i Champagnedistriktet med gode venner. Så ærgrer det ham, at han aldrig lærte at nyde vin og bobler, da han havde chancen.

Heldigvis kan han sætte pris på, at andre nyder dråberne.

For knap to måneder siden udkom hitmageren med et nyt album med titlen "Grand Cru".

Her har han bl.a. et nummer kaldet "Gentlemen" - en term der betyder meget for ham.

- Hvis du kan få kvinden til at føle sig som den bedste udgave af sig selv, er det i mine øjne galant og gentleman-agtigt. Jeg giver ikke meget for den politiske korrekthed, som ophæver forskelle mellem kønnene, men hvis hun føler sig bedst tilpas ved at tage regningen, so be it, siger L.O.C. og under streger, at der ikke findes nogen sikker opskrift på at være en gentleman.

Passer på Christiane
Selv har hiphopperen ved hjælp af sine egne gentleman-evner scoret sig en af Danmarks absolut hotteste kvinder, som han giftede sig med i december 2012.

LÆS OGSÅ: Christiane og L.O.C. køber velhaver-palæ

Og hende sørger han for at passe rigtig godt på - for hans holdning er klar:

- If you don't treat what you have - så kommer der en eller anden bøvet fyr og smiler slesk til hende, og så tænker hun: "aaaiij, hvorfor gør min kæreste ikke som ham?", erklærer han,
og fortæller samtidig at han aldrig selv har været skyld i andres utroskab.

- Jeg har aldrig fundet det ok eller interessant at være sammen med en anden mands kvinde. Lige meget hvor fuld og dum jeg har været. Og det har ikke noget
at gøre med bros before hos og alt det der lort. Men jeg tror på, at man mister folk, som man møder dem. Hvis du stjæler en tøs fra en anden, hvordan tror du så, at hun vælger at gå fra dig?, lyder det fra L.O.C.

Sponsoreret indhold