Nyheder30. november 2011

L.O.C. fortæller sin mor om Christiane

Rapperen og Voice-dommeren er stolt af, hvem han dater
Voice-værten er stolt af, at han dater en forside-model
Voice-værten er stolt af, at han dater en forside-model
 Foto: ALL OVER

Det har været helt officielt længe, at Liam O'Connor aka L.O.C. (igen) er kærester med den underskønne Vild med dans-vært Christiane Schaumburg-Müller. Nu har rapperen også valgt også at delagtiggøre sin mor i forholdet. I hvert fald skriver han følgende til sin mor på twitter:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c360b045e5ca47c0bddec7b851c1de64.jpg


"Momma i finally made it! I'm dating a covergirl!" (Mor, jeg gjorde det endelig! Jeg dater en forside-pige!, red.), mens han linker til et billede af Christiane på forsiden af magasinet Cover.

L.O.C. og Christiane er begge storbrugere af twitter. Således offentliggjorde Christiane forleden sin nye kortere frisure inden Vild med dans-finalen, via det sociale medie, og hun fortæller også, at det netop var Covers forside, der fik hende til at klippe håret.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a43dc3e5c4994257b4aa8f875c2f3e49.jpgDen hårde rapper og tv-skønheden gik med bryllupsplaner helt tilbage i 2009, men gik dengang fra hinanden. I 2010 fandt de to så sammen igen og har udtalt, at bryllupsplanerne ikke er lagt helt på hylden.

Sponsoreret indhold