Nyheder 18. november 2011

L.O.C. er en kæmpe flirt

Rap-drengen kan slet ikke styre sin charme, når han er tæt på skønne kvinder
Af af
Der er ikke meget drengerøv over L.O.C.'s udseende længere - men rapperen kan stadig ikke lægge låg på charmen
Der er ikke meget drengerøv over L.O.C.'s udseende længere - men rapperen kan stadig ikke lægge låg på charmen
Foto: Niels S. Andersen

Helt privat danner han par med en af Danmarks absolut skønneste kvinder - nemlig den dejlige Christiane Schaumburg-Müller.

Men selvom den hiphoppende herre er vildt forelsket i sin blonde godte, har det ikke ændret hans adfærd, når han får andre dejlige damer i nærheden af sig.

Læs også: L.O.C.: Overvejer ofte selvmord

Han kan nemlig ikke lade være med at bruge sine badboy-charme på de kvindelige deltagere i TV2's nye sangprogram Voice - Danmarks største stemme.

- Liam er en kæmpe flirt. Han har rigtig travlt med at beskylde os kvinder for at bruge charme og andre kneb for at få fingrene i sangerne, men han skal bestemt ikke råbe for højt. Han er faktisk den værste af os alle, forklarede smukke Lene Nystrøm, da seoghør.dk mødte hende til programmets pressemøde.

Læs også: Christiane og L.O.C.: Brylluppet er aflyst

Og kvinderne kan ikke stå for århusianeren, siges det.

Hængerøvsbukserne, store t-shirts og sneakers er nemlig blevet skiftet ud med jakkesæt, skjorte og laksko, og håret sidder snorlige. Og så er der jo lige Liam O'Connors hemmelige våben.

- Han har det der smil og den charme. Det kommer han langt med. Og han kan simpelthen ikke lade være med at bruge charmen på pigerne, klukkede AQUA-sangerinden.

Sponsoreret indhold