Nyheder14. marts 2014

L.O.C.: - Du får ikke en krone, Christiane!

Ægtepagt holder styr på formuen i tilfælde af skilsmisse
Af af
Christiane og L.O.C. holder styr på hver deres penge ved hjælp af en ægtepagt.
Christiane og L.O.C. holder styr på hver deres penge ved hjælp af en ægtepagt.
 Foto: All Over PressStjerneparret L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller er så vidt vides stadig meget lykkelige i deres ægteskab, som blev indledt i december 2012 og som således blot er halvandet år gammelt.

LÆS OGSÅ: Christiane og L.O.C. køber velhaver-palæ

Da de to berømtheder blev gift, blev der samtidig udarbejdet en ægtepagt, beretter Ekstra Bladet fredag.

Det er L.O.C., der via koncerter, cd-udgivelser og en guldrandet reklamekontrakt med TDC tjener mest af de to, selv om man ikke skal have ondt af Christiane, der hiver en ganske pæn årsløn hjem som tv-vært og ved sine andre aktiviteter.

LÆS OGSÅ: Christiane og L.O.C. lever hver sit liv

Og hvis ægteparret, der sidste år købte en villa i Hellerup til 8,4 millioner kroner, skulle gå fra hinanden, får Christiane ikke en krone af sin velhavende mands formue.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/121c8f2e737441cc8ee77c9b98a8c346.jpg


Christiane og L.O.C. gav 8,4 millioner for Hellerup-villaen sidste år. (Foto: Peter Grosen)

Parret har i deres ægtepagt sørget for, at alt hvad de ejede, da de blev gift, og hvad de senere tjener tilhører den enkelte part i ægteskabet.

LÆS OGSÅ: L.O.C.: - Jeg fucker alt op

I ægtepagten står der ifølge Ekstra Bladet.

- Alt hvad vi hver især ejer ved ægteskabets indgåelse, samt alt, hvad vi hver især erhverver under ægteskabet, skal tilhøre den pågældende som skilsmissesæreje og derfor ikke deles i tilfælde af separation eller skilsmisse, lyder det i ægtepagten.

LÆS OGSÅ: L.O.C. scorer millioner

Det betyder, at Christiane også beholder alt, hvad der er hendes, men vurderet ud fra deres aktiviteter de seneste år er L.O.C den af de to, der har hentet flest kroner ind på kontoen op til og i løbet af deres hidtil korte ægteskab.

Sponsoreret indhold