L.O.C: Børn er meningen med livet

Liam O\'Connor vil gerne reproducere sig selv

Liam O'Connor vil gerne reproducere sig selv

Foto: Claus Poulsen

På scenen, er den danske rapper L.O.C benhård, når han lirer sange af som: "Undskyld So", "Hold Kæft Og Se Godt Ud" og "Drik Din Hjerne Ud". Bag ved scenen er virkeligheden en ganske anden. Her er Liam O'Connor tørlagt på tredje år og har både hund og fast kæreste.

Nu drømmer han om det søde familieliv med børn.

- Jeg har allerede en hund! Og selvfølgelig skal jeg have børn. Det er meningen med livet - altså reproduktion, hvis man skal være helt kynisk, fortæller rapperen i det nyeste nummer af Bazar.

Om han allerede har fundet kvinden, som skal føde hans børn er lidt usikkert, for Liam O'Conner har med egne ord en tendens til at "fucke det hele op, før pigen har mulighed for det".

Det afholder dog ikke rapperen fra at tro på kærligheden.

- Jeg tror på, at man kan møde et menneske, der kommer til at betyde så meget for én, at man gerne vil være sammen så længe som overhovedet muligt. Og for nogen er det helt indtil, de kradser af. Så jo, jeg tror på kærlighed!

Der bliver da også masser af tid til både børn og kærlighed for i samme artikel fortæller den populære 28-årige, at han med garanti ikke er rapper om ti år. Han håber i stedet, at han kan skrive tekster for andre.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close