Nyheder5. januar 2009

”Livvagterne”: Anmelderne begejstrede

DR’s nye dramasatsning får fremragende modtagelse af anmelderne
"Livvagterne" er både et hit hos seerne og anmelderne
"Livvagterne" er både et hit hos seerne og anmelderne
 Foto: Claus Poulsen

På de danske medier er æggehovederne ved at knase af begejstring over DR's nye serie "Livvagterne".

Og med halvanden million danskere klinet til skærmen, mens første afsnit af serien fik sin debut, ser der ud til at være enighed mellem parnas og population.

Sexet i uniform

Hvad det er, der tænder TV-kiggerne, er ikke til at vide. Men måske er i hvert fald damerne enige med B.T.'s TV-ekspert Birgitte Grue i, at billederne af skuespilleren Søren Vejby i et par stramme sorte trunks bestemt er med til at gøre det værd at følge med i også næste uges afsnit af "Livvagterne".

- Den voldsomme slutning på afsnit 2 af "Livvagterne" var bemærkelsesværdig af to grunde. Den ene var - selvfølgelig - hvor flot de sorte underhylere sad på Søren Vejbys ualmindeligt veltrænede Rasmus-krop, skriver Birgitte Grue og kvitterer med 4 stjerner.

Stjerneregn til serien

Berlingske og JyllandsPosten giver hver "Livvagterne" 5 ud af 6 stjerner. Politiken og Ekstra Bladet giver 4 stjerner.

Politikens TV-redaktør Henrik Palle, som mange nok kan huske som "Go'morgen Danmark"s vidende filmanmelder, synes dog, at nogle af figurerne i "Livvagterne" minder lidt for meget om figurer, man har set før i TV-serierne "Ørnen" og "Rejseholdet".

- Allerede så såre figurerne har fæstnet sig i bevidstheden, aner man, hvorledes de vil agere med og imod hinanden. Måske bliver man overrasket, måske ikke. Men det er under alle omstændigheder ikke ubetinget godt, skriver Henrik Palle.

Men mon ikke også han på næste søndag vil sidde klar foran fjernsynet for at se, hvad der sker i "Livvagterne"?

Sponsoreret indhold