Nyheder22. maj 2015

Lise Rønne bliver vært på ”Aftenshowet”

TV-værten vender tilbage til DR til august, hvor hun skal være vært på ”Aftenshowet”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lise_roenne_mikael_rieck_web1.jpg

For to år siden stoppede Lise Rønne på DR, men nu vender den 36-årige journalist tilbage til licenskanalen, hvor hun skal være vært på ”Aftenshowet” fra august. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Tidligere har Lise Rønne været redaktør på programmet, og hun har også afløst – men det er første gang hun skal være fast vært.

- Den røde tråd i mit liv er på mange måder dialogen og mødet med mennesker. Jeg elsker at tale med alle typer af folk. Det inspirerer mig dybt, og jeg ser virkelig frem til at dyrke den del som vært på Aftenshowet, siger Lise Rønne i pressemeddelelsen.

[node:aller-related-content]

Chef for DR Aktualitet & Debat, Jesper Larsen, glæder sig også over, at Lise Rønne igen er at finde i DR, og ser frem til samarbejdet med hende:

- Det bliver dejligt at få hende hjem. Udover Lises helt åbenlyse kvaliteter og store professionalisme, erfaring og entusiasme, har hun en særlig egenskab: Hun kan tale med alle slags mennesker helt oprigtigt, interesseret og nysgerrigt - lige fra det store til det nære. Hun har en evne til at få det bedste ud af snart sagt enhver situation, lyder det fra Jesper Larsen.

Sponsoreret indhold