Lise Nørgaard: Opereret efter alvorligt styrt

Lise Nørgaard ses her med sin mangeårige veninde, den nu afdøde Helle Virkner

Lise Nørgaard ses her med sin mangeårige veninde, den nu afdøde Helle Virkner

Foto: All Over

På vej hjem fra Det Kongelige Teater, hvor Lise Nørgaard havde set balletten "Tornerose", gik det galt i det glatte føre.

Her snublede og faldt "Matador"s skaber, således at hendes datter og svigersøn, som var med i teateret, måtte have hjælp af en forbipasserende herre for at få Lise ind i bilen og kørt på Gentofte Hospital, skriver Billed Bladet.

Her viste et røntgenbillede, at lårbenshalsen på venstre ben var brækket. Derfor blev 93-årige Nørgaard sendt til Herlev Hospital, hvor hun under en operation fik sat benet sammen med søm og skruer.

Læs også: Nørgaard til Virkners begravelse

Lise Nørgaard er fortsat indlagt på Herlev Hospital. De første meldinger lyder heldigvis på, at "patienten er ved godt mod".

- Ja, mor er jo stædig, så allerede dagen efter operationen begyndte hun så småt på genoptræningen, siger Lise Nørgaards datter, Bente Flindt Sørensen til Billed Bladet.

- Selvfølgelig har mor smerter, men det har så sandelig også været slemt for hende, at hun nu har været nødt til at aflyse alle de arrangementer, hun havde planlagt i december. Bl.a. en operaforestilling i Hamburg, siger datteren.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close