Nyheder24. april 2010

Lise: Jeg tilgiver Rasmus

Nørrebro-drengen måtte sende den ene af sine to talentfulde piger hjem fra ”All Stars”
I sidste uge var alt lykke og gammen for Rasmus Nøhr og hans piger, men i aftes måtte han sende Lise
I sidste uge var alt lykke og gammen for Rasmus Nøhr og hans piger, men i aftes måtte han sende Lise
 t.h.

Modsat "X Factor", hvor udstemningerne og hjemsendelserne har nærmest hysterisk karakter blandt deltagerne, så er "All Stars" langt mere voksent.

Ikke at der ikke fældes en tåre.

Det viste den første udstemning, hvor det var korleder Rasmus Nøhr, der måtte lade den ene af sine solister for Nørrebro-koret få silkesnoren.

Lise trak det korteste strå, og fremover må Nøhr klare sig i konkurrencen kun med Silja.

Læs også: Rasmus Nøhr: Min far var alkoholiker

Men trods beherskede tårer både blandt korets medlemmer og hos Lise, så tog hun det pænt og bærer ikke nag til sin mentor.

- Selvfølgelig tilgiver jeg ham. Der er da intet at tilgive. Han gjorde, hvad han skulle, og det har været fantastisk at være med. Jeg har lært mange nye mennesker at kende, og vi er blevet en sammentømret gruppe i koret. Det er bestemt noget jeg vil fortsætte med, siger hun til
Ekstra Bladet.

- Det lyder måske mærkeligt, når jeg har valgt at sende hende hjem, men Jeg spår Lise en fin sangkarriere. Hun har så afgjort potentiale. Og der er ingen tvivl om, at hun vil blive en bedre sangerinde om et års tid, når vi har arbejdet noget mere med hendes stemme. Jeg vil i hvert fald gerne blive ved med at undervise hende, fastslår Rasmus.

Sponsoreret indhold