Lisbeth Wulf: Uegnet til parforhold

\

"Borgen"-skuespilleren fandt kærligheden med Rasmus Botoft

Foto: All OverDen korthårede redaktionssekretær Pia Munk med de lidt for store briller i DR's successerie "Borgen" er karrierekvinde med stort K og uden en mand. Præcis som skuespilleren Lisbeth Wulf havde forestillet sig, at hun selv var endt. Det fortæller hun i et stort interview i ugebladet Søndag, der er på gaden i morgen, mandag.

Lisbeths forældre er nemlig skilt, og derfor troede skuespilleren ikke, at hun selv kulle finde manden i sit liv.

- Jeg havde bare ikke de store forventninger til, at jeg skulle få en mand, som jeg ville lande med og kunne være mig selv med og vokse med og så få en søn med. Jeg havde håbet på det, jeg havde drømt om det, men jeg regnede ikke med det. Jeg troede ikke, jeg var så egnet til det dér med parforhold, siger hun i interviewet.

Birgitte Hjort Sørensen: Ser den amerikanske udgave af "Borgen"

I 1997 slog lynet dog ned i Lisbeth og kollegaen Rasmus Botoft, der er bedre kendt som en af snobberne fra DR2's satireserie "Rytteriet". Trods startproblemer har de nu været sammen i 15 år og været gift i fire.

- Men vi havde også lige nogle år, hvor vi begge to opførte os lidt som analfabeter i kærlighedsland. Vi havde de dér år, hvor vi gik til og fra hinanden og ikke rigtigt kunne finde ud af det. Men så blev vi lidt ældre og klogere og roligere, og nu har vi et ægteskab, som vi er virkelig glade for begge to.

Med Rasmus ved jeg, at vi kan gå hånd i hånd til verdens ende fortæller hun.

Og der er også håb for resaktionssekretæren Pia i "Borgen". Lisbeth afslører nemlig, at hun i de kommende afsnit bliver forelsket. I hvem vil hun dog ikke ud med.

Pilou Asbæk: Åbner for pornofremtid

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close