Nyheder23. januar 2014

Lisbeth og Lina: Køb vores tøj

Nu kan Lisbeth Østergaards sko eller Lina Rafns jakkesæt blive dit
Lisbeth Østergaard og Lina Rafn har muget ud i klædeskabene i den gode sags tjeneste
Lisbeth Østergaard og Lina Rafn har muget ud i klædeskabene i den gode sags tjeneste
 Foto: All OverEn række danske kvinder, bl.a. Go' Morgen Danmark-værten Lisbeth Østergaard og X Factor-dommeren Lina Rafn, sælger deres tøj og sko væk i en god sags tjeneste.

Fremfor at sælge ud af deres garderober, og proppe alle pengene ned i lommerne, har disse kvinder valgt at give en del af overskuddet for deres aflagte tøj væk til velgørenhed.

Christiane Schaumburg-Müller: Sælger ud

Det nye koncept, der står for at indsamle de kendtes brugte tøj og sko, og sælge det videre til private hedder Fashion|resales. En del af pengene for stjernernes rober går til Ungdommens Røde Kors.

Den stilbevidste X Factor-dommer, Lina Rafn, er meget begejstret for projektet:

- Én ting er at kunne støtte en god sag. Det føles altid godt. En anden ting er, at jeg for første gang har fået en anledning til at rydde ud i klædeskabet. Her slår jeg to fluer med et smæk. Alle de ting, jeg har købt, som alligevel ikke helt virkede for mig, de skal ud og ses og blive til glæde for andre - på mere end én måde, siger Lina Rafn.

Lisbeth Østergaard er ikke kun begejstret for konceptet - hun er også taknemmelig.

- Tak til fashion|resales - to gode ting på en gang! De hjælper med at finde nye ejere til mit tøj, og jeg kan støtte velgørenhed.

Mascha Vang og Kira Eggers: Sælger ud

Lige nu har Lisbeth Østergaard et par stilletter og en bunke smykker til salg, mens Lina Rafn sælger en top og et jakkesæt.

Udover TV-værten og X Factor-dommeren sælger også Iben Hjejle, Mathilde Norholt, Søs Fenger, Sofie Lassen-Kahlke og en række andre danske stjerner ud af deres klædeskabe.

Se hvordan du får fingrene i deres ting her.


Sponsoreret indhold