Nyheder30. september 2017

Lisbeth Østergaard: Usikker på fremtiden

Lisbeth Østergaard ved på nuværende tidspunkt ikke, hvad der skal ske på arbejdsfronten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lisbeth-oestergaard_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

I en årrække på TV 2 var Lisbeth Østergaard en populær vært på blandt andet ”Go’ morgen Danmark”, ”Go’ aften Danmark”, ”Varm på is” og ”All Stars”.

Programmer, der på en god dag havde flere end en million mennesker med på den anden side af skærmen.

Det var altså en brat opvågning for ellers populære Lisbeth Østergaard, der i foråret offentliggjorde, at hun skiftede til konkurrenterne på TV3.

Det var nemlig en kort fornøjelse på programmet "Krimicentralen”, der langt fra levede op til den forventede succes, og det lave seertal tvang til sidst TV3 til at lukke programmet.

37-årige Lisbeth Østergaard valgte dog - trods nedturen at blive hos TV3.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lisbeth-oestergaard.jpg
 Foto: Thomas Laursen)
Lisbeth Østergaard strålede til veninden Annemette Voss’ reception i forbindelse med udgivelsen af bogen ”Konfekt”. (Foto: Thomas Laursen)

Siden har hun været i gang med optagelserne til TV3’s program ”Boligkøb i blinde”, men nu hvor de er i kassen, står Lisbeth Østergaard lige nu uden noget nyt TV-arbejde at kaste sig over.

Det fortalte hun, da SE og HØR mødte hende til Annemette Voss’ bogreception i centrum af København.

På spørgsmålet om der bliver en sæson to, svarede den yndige TV-værtinde følgende:

– Jeg ville ønske, jeg vidste det, for så vidste jeg, hvad jeg skulle lave, lød det fra Lisbeth Østergaard efterfulgt af et grin.

– Lige nu ved jeg det ikke. Jeg vil altid gerne have noget at lave, så nu håber jeg bare, at de ringer og siger: ”Hvor var det bare et megafedt program – skal vi ikke lave det igen?”, sagde Lisbeth Østergaard, som stadig er på kontrakt med TV3.

Sponsoreret indhold