Lisbeth Østergaard: Se hendes trøste-tattoo

Lisbeth Østergaard og hendes veldrejede krop er blevet endnu mere udsmykket.

Lisbeth Østergaard og hendes veldrejede krop er blevet endnu mere udsmykket.

Foto: Thomas LaursenDen nyslåede single og "Go' Morgen Danmark"-vært var onsdag en tur på briksen for at få endnu en tatovering.

Lisbeth Østergaard, som er vild med farver i sine tatoveringer, har nu fået foreviget en knaldgrøn firkløver på sin venstre skulder.

Mens farven endnu ikke var tør, og huden omkring det tatoverede område stadig var rød, lagde TV-værten dette billede op på Instagram:


(Foto: Instagram)

Lisbeth Østergaard har tidligere fortalt, at hun elsker sine tatoveringer og bruger dem som en slags smykker. Og hun er efterhånden ved at være godt udsmykket med hele ti af slagsen.

Lisbeth Østergaard: Mine tatveringer kan bremse min karriere

Lisbeth har blandt andet hjerter på begge sine lægge, en sløjfe på håndleddet, en stjerne både i øret og på sin ene ringefinger. På hendes ene fod har hun en farverig sommerfugl, og overfor det nylavede firkløver har hun en regnbue på modsatte skulder.

Hendes største tatovering sidder på venstre overarm og ligner en slags moderne sømandstatovering med en flot pinup-pige. Og endelig har hun en mere intim tatovering på balden.

Lisbeth Østergaard: Se hendes tatoveringer

Den forestiller en cupcake med glasur og et lille kirsebær på toppen. Og selv om den er intim, har mange set den. Da Robbie Williams gæstede "Go' Morgen Danmark" trak hun nemlig sine bukser ned for åben skærm og viste ham - og alle seerne - den.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close