Lisbeth Østergaard i gråd over brudekjole

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen blev gift lørdag den 13. august i København. Da Lisbeth skulle prøve kjolen første gang, kunne hun ikke holde tårerne tilbage.

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen blev gift lørdag den 13. august i København. Da Lisbeth skulle prøve kjolen første gang, kunne hun ikke holde tårerne tilbage.

Foto: Peter Grosen

Den kendte kjoledesigner Lasse Spangenberg har fået til opgave at designe Lisbeth Østergaards kjole til hendes forestående bryllup med Ralf Christensen. Brylluppet skal være et sandt prinsessebryllup, og det betyder, at Lasse Spangenberg ikke er bange for at forsøge sig med et slør til den vordende brud, da hun alligevel står i brudekjolen.

Det bliver dog for meget af det gode for den smukke TV-vært, der har svært ved at holde tårerne tilbage. Beslutningen falder derfor på, at hun skal bære slør på den store dag, til stor glæde for kjoledesigneren Lasse Spangenberg.

Se Lisbeth Østergaards reaktion på kjolen og sløret her:

Det er i "Købmænd på 1. klasse", at vi kommer med Lasse Spangenberg på arbejde. I afsnittet bliver det afsløret, at Lisbeths forhold til det store tylskørt er lidt ambivalent. Hun lytter dog naturligvis til den garvede kjoledesigner, og kjolen er også noget af en drøm, da den er færdig.

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen blev gift den 13. august i Skovshoved Kirke, og festen blev afholdt på Skodsborg Kurhotel i Nordsjælland.

Hvordan Lasse Spangenberg har båret sig ad med at designe og sy den flotte brudekjole til Lisbeth Østergaard kan man se mere af i aftenens afsnit af ”Købmænd på 1. klasse”.

Det bliver vist klokken 21 på TV3.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close