Nyheder17. august 2016

Lisbeth Østergaard får ingen bryllupsrejse

Arbejdet spænder ben for TV-værtens bryllupsrejse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lisbeth-pg-027_cis_p0.jpg
 Foto: Peter Grosen

Det var en drøm af et bryllup.

TV-værten Lisbeth Østergaard og kæresten Ralf Christensen blev lørdag gift.

De sagde ja til hinanden i Skovshoved Kirke og bruden var iført et brag af en smuk kjole designet af Lasse Spangenberg.

Efterfølgende var reception og stor bryllupsfest til den lyse morgen på det nærliggende Kurhotel Skodsborg, der ligesom Skovshoved ligger nord for København.

Lisbeth Østergaard så skøn ud i den smukke brudekjole, og da hun og Ralf Christensen ankom til festen i en fint udsmykket Tesla, holdt hun godt fat i brudebuketten, der bestod af Lisbeths yndlingsblomster, roser og brændende kærlighed.

Blandt gæsterne var TV-vært og nybagt mor, Cecilie Hother, TV-lægen Charlotte Bøving og 'Vild med dans'-danseren Thomas Evers Poulsen.

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen mødte hinanden i 2013 og har sammen sønnen Viggo på 17 måneder.

- Jeg er simpelthen så lykkelig, og jeg er klar til at feste hele natten, sagde Lisbeth Østergaard til SE og HØR, da hun og Ralf ankom til Kurhotel Skodsborg.

Og parret og deres gæster festede til den lyse morgen.

Men - en eventuel bryllupsrejse må vente.

Det er Lisbeth Østergaards arbejdssituation, der spærrer for den fornøjelse.

- Lisbeth har skiftet job til TV3, og så kan det ikke rigtig lade sig gøre. Hun har jo også lige haft barsel, så hun ville ikke begynde et nyt sted og skulle have ferie, siger Ralf Christensen til BILLED-BLADET.

Bryllupsrejsen bliver skudt til næste år. - Nu må vi se, om ikke det passer bedre til den tid. Vi skal nok komme på bryllupsrejse, og så har vi noget at glæde os til, siger gommen til BILLED-BLADET. Se hele den store reportage fry brylluppet i SE og HØR, der udkommer i dag.

Sponsoreret indhold