Lisbeth Lundquist: Søren hører ikke en skid

Søren Østergaard har problemer med hørelsen

Søren Østergaard har problemer med hørelsen

Foto: All Over

Skuespillerparret Søren Østergaard og Lisbeth Lundquist har været sammen i snart 25 år. Om det er brok på hjemmefronten eller for meget støj i Nemo-teltet, melder historien ikke noget om, men ifølge Lisbeth Lundquist er Søren Østergaards hørelse ikke som for et kvart århundrede siden .

- Han kan ikke høre en skid, fortæller Lundquist, efter hun en dag sendte gemalen lyden af en nattergal fra sommerhusterrassen. Sådan siger Lundquist til Ugebladet Søndag.

Fuglefløjtet er ellers noget, de folkekære skuespillere mangler i dagligdagen, efter de er flyttet fra et lille fiskerhus i Skovshoved til en stor lejlighed midt i København. Kulturchokket er dog til at overskue, da parret stadig er tæt på vand.

- Vi er omkranset af vand med Langelinie og Nyhavn meget tæt på, men samtidig er der to minutter til alting. Man snakker måske lige med en veninde og siger: "Vil du med i biffen?". Og få minutter efter mødes man.

Lisbeth Lundquist er i øjeblikket ved at indspille en kommende tv-serie til TV 2, hvor hun er mor til seriens hovedperson Mille Dinesen. Hen over sommeren er hun dog også at finde som cirkusdirektørens kone, når Zirkus Nemo turnerer landet rundt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close