Nyheder12. oktober 2009

Lisa Lents: Model for Hells Angels

Vild med dans-favoritten fortryder ikke, at hun poserer sammen med Jønke i HA-kalender
Selv om hun ser yndig og sød ud, er Lisa ikke bare altid en pæn pige
Selv om hun ser yndig og sød ud, er Lisa ikke bare altid en pæn pige
 Foto: Thomas Wulff

Hele Danmark har med "Vild med dans" fået øjnene op for den langbenede skønhed - men den flotte pige har faktisk været eftertragtet i mange år.

I 2007 blev hun således bedt om at lave et job som model - et job, der endte med, at Lisa poserede som pinup sammen med Jørn "Jønke" Nielsen.

For 2 år siden brugte Hells Angels Lisa Lents som model i deres årlige kalender.

- Egentlig blev jeg først hyret til at lave en forside på et motorcykelmagasin, som hedder Scanbike. Der mødte jeg Jønke, som står for det magasin, og han spurgte bagefter, om jeg ville lave billeder til en HA-kalender sammen med ham. Det ville jeg gerne, for jeg synes jo, at motorcykler er fascinerende og flotte. Desuden har jeg lavet flere kalendere før den - også med biler, fortæller Lents til Ekstra Bladet, der bragte historien i weekenden.

Fortryder ikke

- Jeg vil ikke sige, at jeg fortryder. Men blev jeg spurgt i dag, ville jeg tænke mig om en ekstra gang og ville nok ikke gøre det igen, siger Lisa i dag til B.T., der har spurgt den sympatiske skønhed, hvorfor hun valgte at lave netop den opgave.

- Det var i begyndelsen af min modelkarriere. Når du kun lige er begyndt som model, tager du de job, der er. Derfor sagde jeg ja.

Sponsoreret indhold