Nyheder9. december 2009

Lisa Lents: Jeg taler, tænker og føler mig dansk

”Vild med dans”-deltageren afviser at skulle have snydt sig til Miss World Danmark-titlen
Lisa er ikke i tvivl om, at hun i både tanke og sjæl er dansk
Lisa er ikke i tvivl om, at hun i både tanke og sjæl er dansk
 Foto: All Over

Det, der skulle have været et sandt jubelår for Lisa Lents med taekwondo-DM, kæmpepopularitet i "Vild med dans" og deltagelse i Miss World-konkurrencen, fik op til weekenden noget af en ridse i lakken, da det blev påstået, at hun havde løjet for at blive Miss World Danmark.

- Jeg er stødt og ked af at blive fremmedgjort på den måde. Jeg er opvokset i Danmark, føler mig dansk, taler og tænker dansk. Jeg har altid haft de bedste intentioner for Danmark, som jeg føler er mit land, og er stolt over at have repræsenteret landet til begivenheder som Miss World, siger hun i dag i B.T.

Hele diskussionen om, hvilken nationalitet hun egentlig har, er det, der har afstedkommet påstanden om, at hun løj sig dansk for at være med i Miss World-konkurrencen. Men Lisa Lents afviser pure, at hun har hviderussisk statsborgerskab eller pas.

- Jeg har et dansk fremmedpas, hvori der også står, at jeg er statsløs. Et fremmedpas er en slags pas for udlændinge i Danmark, som endnu ikke har fået dansk statsborgerskab, siger hun til avisen.


Sponsoreret indhold